About

           Στα σεμινάρια φωτογραφίας που διοργανώνουμε πάντα λέμε στους μαθητές μας ότι τελικά αυτό που μετράει είναι :

Τι είναι μπροστά απο την κάμερα 

Στην προκείμενη περίπτωση είστε εσείς .

Η Photolens είναι πελατο-κεντρική  (Αν υπάρχει αυτή η λέξη ). Ο σκοπός μας είναι να ζήσετε την ημέρα σας χωρίς άγχος και χωρίς έναν φωτογράφο να σας αποσπάει συνέχεια με διάφορες πόζες και στησίματα φωτογραφιών. Είμαστε εκεί για να φροντίσουμε ότι η ημέρα σας θα κυλίσει όπως την ονειρευτήκατε. Τις φωτογραφίες και το βίντεο αφήστε τα σε εμάς.

          Η πλειοψηφία του κόσμου δεν τα πάει καλά με το να κάθεται και να παίρνει πόζες για μια φωτογράφιση . Η αυθόρμητη φωτογραφία και βίντεο είναι το στοιχείο μας αλλά και ο τρόπος που δουλεύουμε προκειμένου το αναμνηστικό που στο τέλος θα παραλάβετε να είστε εσείς .

       Η λέξη αναμνηστικό βγαίνει από την ανάμνηση την ενθύμηση αν θέλετε της ημέρας !

               Θέλουμε να κρατήσετε το συναίσθημα που είχατε , αυτό που νιώθατε , αυτό που έχετε ονειρευτεί και όχι απλά ένα ακόμη ζευγάρι που παντρεύτηκε. Αυτός είναι και ο λόγος που στην Photolens εκτός από τις καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες δεν ασχολούμαστε με στημένες πόζες.

                      ΦΩΤΟ-γράφος = αυτός που καταγράφει το φως !!!

            Η κάλυψη του γεγονότος σας γίνεται με συνεχόμενο φωτισμό , φωτογράφοι και εικονολήπτες καταγράφουν το ίδιο φως , το ίδιο πλάνο, άρα έχουν και το ίδιο αποτέλεσμα . Ότι θα πάρετε στις φωτογραφίες σας το ίδιο ακριβώς θα είναι και στο βίντεο , απαλλαγμένο από τις ενοχλητικές <<φλασιές >> με εσάς να δείχνετε φυσικοί χωρίς κλειστά μάτια με συσταλμένες κόρες .

             Οι έντονες φωτοσκιάσεις , τα κινηματογραφικά πλάνα τόσο σε φωτογραφία όσο και στο βίντεο και η αδικαιολόγητη μας εμμονή στην λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει την δουλειά μας τόσο ξεχωριστή και τόσο έντονη σε συναισθήματα και αυτά τα τελευταία , είναι που θέλουμε να κρατήσουμε.

             Όλο αυτό το αυθόρμητο αποτέλεσμα που εσείς θα λάβετε για εμάς δεν είναι καθόλου τυχαίο και αυθόρμητο , είναι αποτέλεσμα σκηνοθεσίας που έχουμε από πριν στο μυαλό μας και προσυννενοημένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε πάντα σταθερό τελικό προϊόν.

              Το κάθε συνεργείο μας αποτελείτε από συγκεκριμένο κόσμο που γνωρίζει ακριβώς τι και πως πρέπει να κάνει προκείμενου να παραλάβετε αυτό που τελικά επιλέξατε να πάρετε !

              Είναι η σοβαρότητα του γεγονότος τέτοια (μιας και η ημέρα αυτή δεν θα επαναληφθεί) όπου στον εξοπλισμό δεν μας επιτρέπεται η οικονομία.
Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός ο καλύτερος στην επαγγελματική κατηγορία είναι αυτό που θα πρέπει να περιμένετε από έναν επαγγελματία του είδους .

Τραβάμε με τις ναυαρχίδες της Nikon τόσο σε μηχανές όσο και σε φακούς τις φωτογραφίες μας , ενώ στο βίντεο έχουμε πανομοιότυπο εξοπλισμό όλοι οι εικονολήπτες προκειμένου  να είναι ίδια όλα τα πλάνα μας και ο χρωματισμός τους.


Η ελάχιστη δυνατή ποιότητα βίντεο που σας παραδίδουμε είναι
Full HD 1080p και για τον ίδιο λόγο παραλαμβάνετε το υλικό μας σε bluray Disk

To 4K (UHD) δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει για τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες και σας διαβεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει εξοπλισμός μας που να μην τραβάει σε αυτή την ανάλυση .

Είναι αυτονόητο σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η ύπαρξη DRONE , γερανού ,gimballs ,action cameras , slider κτλ είναι εξοπλισμός ρουτίνας για εμάς !

Το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι πολύ μεγάλο στον τομέα του βίντεο και της φωτογραφίας και δεν σταματάει στην κάλυψη γάμου και της βάπτισης.
Επιγραμματικά οι τομείς μας είναι

  • Παραγωγή μουσικών Video Clip

  • Web & TV commercial

  • Commercial photography

  • Studio & product photography

  • Ενοικίαση Studio

  • Διοργάνωση Σεμιναρίων Φωτογραφίας και Βίντεο παραγωγής

  • Video Tour για Real Estate

  • Aerial photography & cinematography

  • Κάλυψη Forum και επαγγελματικών συνεδρίων

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα προσωπικό ραντεβού.

Μην αρκείστε σε έτοιμες <<προκάτ >> προσφορές που είναι φτιαγμένες για κάποιο γάμο.

Ελάτε να μιλήσουμε για τον δικό σας γάμο, να διαλέξουμε μέσα από την τεράστια γκάμα υπηρεσιών μας  μόνο όσες έχετε πραγματικά ανάγκη, να υπολογίσουμε μέχρι και την τελευταία φωτογραφία που θα χρειαστείτε και φεύγοντας να ξέρετε ακριβώς τι, πώς και πόσο τελικά θα σας στοιχίσει το πακέτο που εσείς διαλέξατε.

Στην Photolens έχουμε αλλεργία στα μικρά γράμματα !

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Vimeo καθώς και στο YouTube

Παρασκευοπούλου 7 Νίκαια (Περιβολάκι) 184 54

Τηλέφωνα 6947152212 & 2130441770

http://www.photolens.gr

e-mail info@photolens.gr